NavigatieNavigatie
 

 accommodatie
Den Burg, Texel
Bungalow Leeuwwitje
6 personen
Den Burg, Texel
Bungalow Leeuwwitje
6 personen

muisklik 'n foto voor meer foto's
Landkaart

Beschikbaar:
vr. 01 sep 2017 t/m vr. 08 sep 2017Accommodatie
Leeuwwitje is een bijzondere 6 persoons bungalow op een prachtplek: het Nationaal park Duinen van Texel, op loopafstand van zee en strand.

Drie slaapkamers: een met tweepersoonsbed, wastafel en muurkluisje en twee slaapkamers met ieder twee een-persoonsbedden. Badkamer met whirlpool (bubbelbad) en douche, apart toilet. Buiten openhaard voor de barbecue

Website: http://www.leeuwwitje.nl/


Omgeving
Leeuwwitje ligt aan het bos 'De Dennen', op ongeveer ongeveer vijftien minuten fietsen van het strand.
Onderweg naar het strand komt u langs het zeehonden-centrum 'Ecomare'.
De dichtstbijzijnde dorpen zijn Den Burg, De Koog en Den Hoorn, ieder op een afstand van ongeveer 2 km. Hier vindt u winkels en restaurants.

Net buiten het eigen terrein begint een fraai wandelpad in het Dennenbos, onderdeel van Nationaal park 'Duinen van Texel'.


Bijzonderheden
De bungalow ligt op 800 vierkante meter eigen terrein. Een groot deel daarvan is gazon. Uw kinderen kunnen ongestoord op ontdekkingsreis in een stukje privé-bos. Net daarbuiten begint een fraai wandelpad in het Dennenbos, onderdeel van Nationaal park 'Duinen van Texel'.
dit is een hele bijzondere locatie waar wij heel blij mee zijn ,de eigenaar is er heel zuinig op en wij hopen U ook natuurlijk levert U het na gebruik weer piekfijn en schoon op ,anders zijn wij genoodzaakt de schoonmaakkosten op U te verhalen.