NavigatieNavigatie
 

 accommodatie
Heerle (Roosendaal)
Woonwagen
4 personen
Heerle (Roosendaal)
Woonwagen
4 personen

muisklik 'n foto voor meer foto's
Landkaart

Beschikbaar:
ma. 02 jul 2018 t/m zo. 08 jul 2018
zo. 08 jul 2018 t/m zo. 15 jul 2018
ma. 16 jul 2018 t/m zo. 22 jul 2018
za. 21 jul 2018 t/m za. 28 jul 2018Accommodatie
Deze accommodatie is gelegen in Heerle (omgeving Roosendaal).
De pipowagen is geschikt voor vier personen.2 volwassenen en twee kinderen. Er is een stapelbed en een slaapbank aanwezig. In de kleine keuken is een 2-pits elektrische kookplaat plus koelkast en koffiezetapparaat. Het sanitaire gedeelte is gevestigd in het tuinhuis. Hier bevindt zich een toilet, douche en wastafel met afwasmogelijkheid. Gasten kunnen vanaf 15:00 op zondagmiddag terecht tot zaterdagochtend 11:00. Het is verboden te roken en huisdieren zijn niet toegestaan. Omdat er geen verwarming aanwezig is wordt aangeraden een trui mee te nemen voor eventueel koudere dagen. De accommodatie is helaas niet goed bereikbaar voor minder validen. Verder is het een belevenis om in een woonwagen vakantie te vieren.
er is een map aanwezig met alle bezienswaardigheden,activiteiten en mooie wandelroutes.


Omgeving
De dichtstbijzijnde supermarkt is op vijftien minuten fietsen in de plaats Wouw.het is mooi gelegen dicht bij de wouwse-plantage een prachtig gebied. Er is mogelijkheid om twee fietsen te gebruiken namelijk een dames en een herenfiets.
Het zwembad is op 6 km afstand zwembad ''de stok ''in Roosendaal


Bijzonderheden
een Woonwagen is natuurlijk voor kinderen heel fantasierijk, Op het terrein staat ook sinds kort een caravan als hij niet besproken is mag hij ook gebruikt worden.
natuurlijk zorgt U dat U voor U weggaat dat het huisje schoon word opgeleverd,anders moeten wij de schoonmaakkosten helaas op U verhalen.
hier word natuurlijk niet gerookt en ook hier is het niet geschikt voor huisdieren.