NavigatieNavigatie
 

vakantie accommodaties
Vakantie Accommodaties
Vakantie Accommodaties

Stichting Rita's Reisbureau krijgt jaarlijks van verschillende particulieren en enkele organisaties de beschikking over diverse vakantieaccommodaties. Het betreffen vakantiehuisjes en een enkele caravan.De meeste accomodaties zijn eenvoudig en liggen in of vlakbij mooie natuurgebieden,ideaal om eens heerlijk tot rust te komen.

De accommodaties liggen verspreid over heel Nederland,België ,Duitsland en in Frankrijk.

Via de button aan de linkerkant kunt u de verschillende accommodaties bekijken en meer informatie over de grootte, de inrichting en de omgeving verkrijgen. Ook kunt u de ligging van de huisjes bekijken.

Let op: de inrichting van de vakantiehuisjes kan verschillen. Er is altijd een standaard uitrusting voor eten, zitten en slapen. Lakens, slopen en handdoeken dienen altijd zelf meegebracht te worden, tenzij nadrukkelijk anders vermeld. In dat geval betaalt u een vergoeding.

U begrijpt dat bij de grotere lokatie,s grotere gezinnen met kinderen voorrang genieten.of tewel een eerste keus hebben.

Ook wordt verzocht voor degene die het niet uitmaakt- om indien mogelijk-  graag buiten het hoogseizoen te boeken zodat gezinnen met kinderen ook een kans krijgen.

En ten overvloede misschien maar voor al onze lokatie,s geld dat roken en huisdieren niet zijn toegestaan,aangezien de volgende gasten soms een alergie hebben en ook daar moeten wij rekening mee houden.


Overzicht Accommodaties