NavigatieNavigatie
 

contact
Contact
Contact

Adresgegevens:

Stichting Rita's Reisbureau

p/a  secretariaat

info@ritasreisbureau.nl

Het Stichtingsbestuur

bestaat uit:

Mvr. Irene Vriens               Voorzitter
Dhr. Ron van Leeuwen      Penningmeester

Dhr. Harry Scharrenborg   Lid

Mw. Krista Russchen          Lid

Coordinator:

 

 

Bas

                

 

                


   Betalingen


 


   Afmelden


               Alleen per  mail ( ruim van te voren ) aan:             

                Secretariaat:  Stichting Rita's Reisbureau

                                        info@ritasreisbureau.nl

 


   Rita's Reisbureau  -  Huishoudelijk reglement


 1. Een boeking kan alleen plaatsvinden door een zogenaamde professioneel contactpersoon : een medewerker maatschappelijk werk, een pastor, of dergelijke.
   
 2. Een boeking is pas definitief wanneer de coördinator van Stichting Rita’s Reisbureau een schriftelijke bevestiging van de boeking heeft gestuurd aan de gasten, aan de contactpersoon en aan de gastheren/vrouwen.(en deze betaald is.)
   
 3. Het aantal personen dat bij de boekingsbevestiging is genoemd, is definitief; zonder overleg vooraf met de coördinator is een extra gast niet toegestaan, ook niet een baby of kind.
   
 4. Tijdens de vakantie mogen de gasten wel bezoekers ontvangen, maar deze kunnen niet blijven logeren. De gasten moeten vooraf met de eigenaar overleggen als zij bezoekers  wensen te ontvangen.
 5. De eigenaar/beheerder is bij callamiteiten altijd gerechtigd de toegang te ontzeggen.
 6. Een gast die een definitieve boeking heeft ontvangen, krijgt bij verhindering of afzegging het inleggeld NIET terug. Alleen in bijzondere situaties en onder opgaaf van redenen kan uitsluitend de coördinator een uitzondering op deze regel maken.
 7. De gasten  zijn verplicht - zo nodig samen met de contactpersoon - een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten of te bezitten voor de duur van hun verblijf in een accommodatie via Stichting Rita’s Reisbureau.
   
 8. De gasten zorgen zelf voor het vervoer naar en van de vakantielokatie; bij vervoersproblemen is de eigen contactpersoon het eerste aanspreekpunt en niet Stichting Rita's Reisbureau.
   
 9. Tenzij anders is overeengekomen, komen de gasten op de dag van aankomst niet eerder dan 12.00 uur aan en vertrekken zij op de laatste dag uiterlijk 10.00 uur.
   
 10. De gasten brengen zelf eigen lakens, slopen en handdoeken mee, tenzij bij de beschrijving van de accommodatie anders is aangegeven.
   
 11. In de accommodaties zijn huisdieren niet toegestaan; gasten met een blindegeleidehond of een hulphond zijn uiteraard welkom, maar van hen wordt gevraagd dat zij vooraf over hun specifieke wensen overleggen met de coördinator.
   
 12. In de accommodaties wordt NIET gerookt en zeker niet gebruikt ; dit is niet alleen vanwege de brandveiligheid, maar ook omdat dezelfde accommodatie kan worden gebruikt door bijvoorbeeld astma-patienten of mensen met ademhalingsproblemen.
   
 13. Wanneer in de accommodatie wordt gekookt, zorgen de gasten voor voldoende ventilatie zodat vocht of scherpe etenslucht niet blijft hangen.
   
 14. Wij zijn zuinig met energie en water - dus lampen niet onnodig aan laten, kranen niet onnodig laten lopen.
   
 15. Veel accommodaties liggen in rustige gebieden; van de gasten wordt verwacht dat zij vooral 's avonds (na 22.00 uur) en 's nachts geen luide muziek of ander lawaai maken.
   
 16. De gasten gaan uiteraard zorgvuldig om met alles wat zich in en rondom de accommodatie bevindt; mocht er per ongeluk toch iets kapot gaan, dan melden zij dat aan de eigenaar.of coördinator.
   
 17. Bij vertrek zorgen de gasten dat zij de accommodatie schoon achterlaten vergeet ook de koelkast en het gasfornuis niet leeg te maken.Bij nalatigheid  brengt de eigenaar schoonmaakkosten in rekening.
 18. Gasten zijn natuurlijk altijd welkom , maar gasten die nog nooit gebruik van onze mogelijkheden hebben genoten hebben voorrang. we beginnen wel met de grotere lokaties te bewaren voor grotere gezinnen  dus als u samen bent wordt geacht dat u eerst naar de kleinere accomodaties kijkt. of u moet buiten het seizoen niet erg vinden.
 19. En natuurlijk wensen wij u een heerlijke rustige vakantie ,genietend van de mooie natuur toe.

                                                        stichting Rita's Reisbureau

 

 


   Rita's Reisbureau is een vrijwilligersproject


                               Stichting Rita's Reisbureau .

                               nummer K.V.K  62581953.


 

 

E-mail/website: info@ritasreisbureau.nl
www.ritasreisbureau.nl