NavigatieNavigatie
 

 eigenaren accommodaties
Eigenaren Accommodaties
Eigenaren Accommodaties

Het idee van Stichting Rita's Reisbureau is mensen die wat 'over' hebben te koppelen aan mensen die wat 'te weinig' hebben. Maar omdat dat natuurlijk een heel georganiseer is en je niet altijd overziet wat de consequenties zijn, zorgt Stichting Rita's Reisbureau voor de match en alle rompslomp.
 

Particulieren en stichtingen hebben voor één of meerdere weken een vakantieaccommodatie ter beschikking gesteld. Het gaat om vakantiehuisjes, een caravan en  een Appartement en een heuse Pipowagen.en soms een groepsaccomodatie.

Wij vinden dit heel bijzonder.
 

Eigenaren van vakantiewoningen hebben vanzelfsprekend allerlei vragen.

Stichting Rita's Reisbureau heeft in de afgelopen twintg jaar veel ervaring en kennis opgebouwd. Wij werken met contactpersonen, die de gasten veelal persoonlijk kennen en voor hen garant staan. We maken goede afspraken met de gasten over gebruik en schoonmaak. Alle gasten zijn verplicht w.a.verzekerd .

 

Als u een huisje of caravan wilt aanbieden, neemt de coördinator van Stichting Rita's Reisbureau contact op om alle kanten van de zaak met u nader te bespreken.Hetzij telefonisch of bij u thuis. U kunt dan ook uw persoonlijke wensen en voorwaarden kenbaar maken.

Mail gerust eens voor een oriënterend gesprek. U zit nergens aan vast.

 

 

Stichting Rita's Reisbureau

p/a de coördinator

Email:

 

info@ritasreisbureau.nl