NavigatieNavigatie
 

nieuws
Nieuws
Nieuws


Wat de NOS al niet kan doen. - 03 Aug 2017

Afgelopen Maandag 31 juli werd ik door de NOS benadert of wij mee wilden werken aan een uitzending over mensen die niet op vakantie konden, diezelfde avond stroomde er al aanbiedingen binnen en dat ging zo een paar dagen door.

Hartverwarmend dat dit kan. Uit Amsterdam, Egmond, Voorburg, Ouddorp Dirksland. Duitsland Frankrijk en er moeten nog een paar reacties binnenkomen.

Dit geeft een mens toch wel zoveel energie,

 

Bekijk ook:

NOS: Renske Jeroen en Liesbeth niet veel geld maar toch op vakantie

 


Mocht u een vakantiehuisje of caravan ter beschikking willen stellen, neem dan gerust contact op met Bas ( coördinator van Rita's Reisbureau )

U kunt zich via de e-mail, geheel vrijblijvend, aanmelden voor een oriënterend gesprek.

Het adres is info@ritasreisbureau.nl


 


aanvraag folders of code om aan te melden2017 - 20 Jan 2017

Om onnodig plaatsen bezet te houden zijn de vakanties pas echt geboekt als ze binnen veertien dagen betaald zijn 

daardoor hopen wij een hogere bezettingsgraad te berijken dus uiteindelijk meer mensen te kunnen helpen.


Vacatures !!!!! - 13 Nov 2016

Vacatures

 

Het bestuur van de Stichting Rita,s Reisbureau zit zonder secretaris,nadat de laatste secretaris zich wegens zijn leeftijd heeft terruggetrokken.We zoeken iemand die de bescheiden taak wil overnemen.Je moet rekenen op twee of drie vergaderingen per jaar. meestal van 17,00uur tot 19.00 uur ergens in het midden van het land. en dan tussendoor nog wat thuiswerk achter de computer.

Volgens het rooster van aftreden zal in 2017 ook de voorzitter vertrekken,dat levert dus binnenkort nog een vacature op.

Belangstellenden kunnen zich richten op een van beide functies in het bestuur,of op een rol als gewoon bestuurslid :in dat laatste geval wordt er intern doorgeschoven.

De Stichting Rita,s Reisbureau is een kleine en lichte organisatie.Wie meer wilt weten over de Stichting en haar activiteiten kan om te beginnen de website doorzoeken en dan bellen met de penningmeester,de heer Ron van Leeuwen 06-41535319 Bij hem kunt U zich ook via de e-mail aanmelden als wij bij U belangstelling hebben gewekt voor een bestuursfunctie: ron@maraprojecten.nl

 

 

 


ANBI status - 11 Aug 2016

Wij zijn trots om ook de ANBI status te hebben, zodat een ieder die accomodaties gratis aan ons ter beschikking stelt de niet gederfde kosten kan opvoeren bij zijn/haar belastingaangifte.

 

 

Onze gegevens zijn :Toekenning ANBI Status

 

   Stichting Rita's Reisbureau

 

   RSIN / fiscaal ( identificatie ) nummer  8548 74 987

 

 

Lees meer: ANBI ( website Rita's Reisbureau )

 

Toekenning ANBI Status ( pdf )

 


Even Chillen in Heerle - 19 Jul 2016

Net aangekomen en al heerlijk thuis.
 

 

wat een ruimte dat is genieten.

even de boel verkennen

 

en dan twee lokaties kunnen gebruiken, de pipowagen en de caravan, dat is toch wel een grote vrijheid.

 

en dan gaan ze ook nog heel mooi weer tegemoet het kan haast niet beter. Oke geen t.v. en even fietsen naar de winkels een bus die één keer per uur gaat, maar na een paar dagen wil je gewoon niet anders meer.

 


Nieuw vakantieverblijf Elim. - 11 May 2016

Er gebeuren nog mooie dingen ,er komen gelukkig nieuwe mogelijkheden op ons pad.

Anneke en Piet Jansen geven ons de kans om van hun mooie vakantieveblijf gebruik te mogen maken voor onze doelgroep. 

Elim ligt in de buurt van Hoogeveen midden in het geweldige Drenthe een oase voor natuurliefhebbers en op z,on 7 km afstand van Attractiepark Slagharen.

Het ligt rondom in de bossen ,naar het dorp ga je ook door het bos heen, er is een groot natuurgebied met een mooi strand en zwemmogelijkheden. voor hen die vervoer bij zich hebben is het openluchtmuseum ""Ellert en Brammert"" een mooie gelegenheid kortom een belevenis op zich. hier een indruk van deze prachtige accomodatie en o ja er is zelfs vloerverwarming voor de koude dagen.

 


in Ahoy zijn ze haast klaar - 05 Apr 2016

nog even wezen kijken van buiten is het klaar ,nog wat grond verzetten en dat is het de bomen er omheen konden gelukkig blijven staan, binnen moet er nog flink wat werk verzet worden. maar er kan in een paar weken heel veel gebeuren.

 


Vorderingen Nieuwbouw Kamphuis AHOY - 08 Feb 2016

Het schiet behoorlijk op. De aluminium afdekplaten moeten er aan de buitenkant nog op. De loodgieter en elektricien kunnen binnen hun gang gaan en dan de afwerking nog, maar dat komt allemaal goed.

 


Nieuwbouw Kamphuis AHOY - 10 Jan 2016

Als je even niet kijkt.           en met je ogen knippert.

 

 

Dan weet je niet wat je ziet,de daken zitten er op en ze zijn haast klaar met het isoleren.  Vandaag worden de puien en de kozijnen geplaatst dan kan de beplating erop en als het dan slechter weer mocht worden kan er binnen gewerkt worden.

 

Het ziet er nou toch echt naar uit dat ze eind maart opgeleverd gaan worden.

 

Ook had ik mooi de gelegenheid om even met de architect dhr. C.R.van 't Westende Meeder van Architectenbureau DOCOVAS bij te praten. De ontwerper van de twee huizen namens de Parochie Heilige Drie-Eenheid. Die de eigenaar van de grond en de gebouwen is en tevens opdrachtgever van dit mooie project.


Update - Nieuwbouw bij Kamphuis AHOY - 03 Dec 2015

Toen ik aan kwam rijden bij de pannenhuisstraat zag ik het al, het zwaar vervoer liet diepe sporen in het zandpad achter,toch iedere keer verbaas ik mij weer hoe ze dit grote materiaal (18 wielen, wat een gewicht zal dat zijn)) door de kleinste bochten krijgen zonder de bomen te beschadigen.

Wat kunnen een paar dagen een groot verschil maken..een week geleden stond er nog niets,maar nu staat de   staalconstructie  en de muren vanavond  al.

 

morgen zullen de meterkasten en de toiletten geplaatst worden en dan is het afwachten wanneer de kozijnen geleverd worden en dan kan het dak er op.Wij houden U op de hoogte.

met de feestdagen in zicht zal het wel januari worden om de reportage te vervolgen.

 


Nieuwbouw bij kamphuis AHOY - 24 Nov 2015

Nieuw Nieuw. De vlag kan uit. Nieuw Nieuw Nieuw Nieuw Nieuw Nieuw..

 

nieuwbouw ahoy

Vandaag, 24 november 2015, ben ik (Bas van Es) wezen kijken naar de vorderingen van de nieuwbouw van de twee nieuwe bungalows in Den Hout.AHOY bouwt daar en Rita's Reisbureau mag er de gehele vakantie gebruik van maken in totaal 11 weken.

Er komen voor ons ook mogelijkheden vrij in voor- en naseizoen.
Als dit geen mooi nieuws is !!

 

Verder krijgen we de beschikking over het grote huis (80 pers.) en het kleine huis (20pers.) voor een week.

 

We gaan de vorderingen bij houden.

 

 

In december gaan we weer kijken om het groeiproces in beeld te brengen en er te zijn wanneer ze opgeleverd worden