NavigatieNavigatie
 

nieuws
Nieuws
Nieuws


Nieuws van de Stichting Rita,s Reisbureau. - 13 Feb 2019

Beste mensen,

 

In 2019 zal Rita,s Reisbureau geen vakanties organiseren.!!!!!!!!

wij hopn U in 2020 weer van dienst te zijn,daar doen wij onze uiterste best voor.

 

Bas van Es,coordinator van Rita,s Reisbureau,moet stoppen met zijn werkzaamheden.Tot zijn en onze grote spijt dwingt zijn gezondheid hem om de activiteiten voor Rita,s Reisbureau te staken.Het is ons tot heden niet gelukt een goede opvolging voor Bas te vinden.

 

 

Dit betekend dat wij dit jaar geen gebruik zullen maken van de huisjes en caravans die ons ter beschikking worden gesteld.Wij danken alle eigenaren voor het in ons gestelde vertrouwen.

 

Dit betekend ook ,dat er dit jaar geen vakanties worden aangeboden.Hoe spijtig ook ,het is niet realistisch en het leidt onvermeidelijk tot teleurstellingen als wij hier geen duidelijkheid in scheppen. 

 

We hopen dat deze situatie niet het einde van Rita,s Reisbureau hoeft te betekenen,en dat we volgend jaar weer een beroep mogen doen op eigenaren van accomodaties om zo een aantal mensen met een krappe beurs een welverdiende vakantie   kunnen aanbieden.

 

 

Wij hopen u hiemede voldoende geinformeerd te hebben.Mocht u vragen hebben,kunt u zich wenden tot Ron van Leeuwen,bestuurslid Stichting Rita,s Reisbureau(ronvanleeuwen.email@gmail.com)

 

 

Namens het bestuur van Stichting Rita,s Reisbureau,

 

 

Mw.I.Vriens,  voorzitter.

 

 

 


seizoen 2019. - 11 Sep 2018

Aanmelden voor vakantie,s in 2019 kan vanaf +/-januari ,je merkt het zodra wij online zijn,ook hebben de vaste contactpersonen dan de nieuwe inlogcode,s al binnen,heb je ze door omstandigheden,of dat je je als nieuwe contactpersoon wilt aanmelden,laat het ons weten via www.ritasreisbureau.nl zodat wij ze je toe kunnen sturen. mochten er toch nog vragen zijn? laat het ons weten.


Geweldig mooi nieuws.!!!!!!! - 24 May 2018

Dit is pas prachtig nieuws.Babs wilt ons komen versterken Babs is meer dan Welkom  

Babs wat fijn dat je dit wilt doen.vooral omdat  onze gezondheid niet meer is wat het was en wij dit jaar veel hebben moeten inleveren

En daardoor zijn wij enorm blij. Hieronder stelt Babs zich voor dan weten jullie ook wie Babs is als ze een mail of telefonisch contact zoekt.

Welkom Babs.

 

Cobie  en  Bas

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mag ik me voorstellen; Ik ben Babs Pesik.

 

De komende tijd zal ik proberen om Bas van Es te ondersteunen bij zijn werkzaamheden voor Rita’s Reisbureau.   Het zal wel even tijd kosten voordat ik van alles net zo goed op de hoogte ben als Bas maar gelukkig is hij een goede teacher.

Wie ben ik? Ik ben een 57 jaar , wonend in Krimpen aan den IJssel, moeder van twee kinderen en ook oma van twee heerlijke kleinkinderen.  Verder ben ik eigenaar van een bureau dat Jobcoaching , ambulante thuisbegeleiding en nog allerlei projecten organiseert.  Voordat ik hieraan begon heb ik vanaf mijn 19e in de zorg en in het speciaal onderwijs gewerkt.  Van het samen zijn met mensen en kinderen krijg ik energie en doe daarom mijn bezigheden met veel plezier.

Rita’s Reisbureau ken ik al van de tijd dat mijn ouders , Ruud en Elly Pesik, als vrijwilliger zich inzetten.  Ik zag, en hoorde hun verhalen, over een organisatie van mensen die met hart en ziel zich inzetten om iedereen een kans te geven van een vakantie te kunnen genieten. Fantastisch vond ik dat toen al!

Vakantie is voor mij tijd nemen voor elkaar, even weg kunnen van de dagelijkse zorgen, je leefwereld verruimen en andere plekken bezoeken. Of juist heerlijk even helemaal niets doen!

Daarnaast schijnt het ook nog goed te zijn voor je gezondheid!

 

Dit moet iedereen mogen meemaken en ik wil me daarom graag inzetten voor dat doel dat Rita’s reisbureau nastreeft!

 


Wat de NOS al niet kan doen. - 03 Aug 2017

Afgelopen Maandag 31 juli werd ik door de NOS benadert of wij mee wilden werken aan een uitzending over mensen die niet op vakantie konden, diezelfde avond stroomde er al aanbiedingen binnen en dat ging zo een paar dagen door.

Hartverwarmend dat dit kan. Uit Amsterdam, Egmond, Voorburg, Ouddorp Dirksland. Duitsland Frankrijk en er moeten nog een paar reacties binnenkomen.

Dit geeft een mens toch wel zoveel energie,

 

Bekijk ook:

NOS: Renske Jeroen en Liesbeth niet veel geld maar toch op vakantie

 


Mocht u een vakantiehuisje of caravan ter beschikking willen stellen, neem dan gerust contact op met Bas ( coördinator van Rita's Reisbureau )

U kunt zich via de e-mail, geheel vrijblijvend, aanmelden voor een oriënterend gesprek.

Het adres is info@ritasreisbureau.nl


 


Vacatures !!!!! - 13 Nov 2016

Vacatures

 

Het bestuur van de Stichting Rita,s Reisbureau zit zonder secretaris,nadat de laatste secretaris zich wegens zijn leeftijd heeft terruggetrokken.We zoeken iemand die de bescheiden taak wil overnemen.Je moet rekenen op twee of drie vergaderingen per jaar. meestal van 17,00uur tot 19.00 uur ergens in het midden van het land. en dan tussendoor nog wat thuiswerk achter de computer.

Volgens het rooster van aftreden zal in 2017 ook de voorzitter vertrekken,dat levert dus binnenkort nog een vacature op.

Belangstellenden kunnen zich richten op een van beide functies in het bestuur,of op een rol als gewoon bestuurslid :in dat laatste geval wordt er intern doorgeschoven.

De Stichting Rita,s Reisbureau is een kleine en lichte organisatie.Wie meer wilt weten over de Stichting en haar activiteiten kan om te beginnen de website doorzoeken en dan bellen met de penningmeester,de heer Ron van Leeuwen 06-41535319 Bij hem kunt U zich ook via de e-mail aanmelden als wij bij U belangstelling hebben gewekt voor een bestuursfunctie: ron@maraprojecten.nl

 

 

 


ANBI status - 11 Aug 2016

Wij zijn trots om ook de ANBI status te hebben, zodat een ieder die accomodaties gratis aan ons ter beschikking stelt de niet gederfde kosten kan opvoeren bij zijn/haar belastingaangifte.

 

 

Onze gegevens zijn :Toekenning ANBI Status

 

   Stichting Rita's Reisbureau

 

   RSIN / fiscaal ( identificatie ) nummer  8548 74 987

 

 

Lees meer: ANBI ( website Rita's Reisbureau )

 

Toekenning ANBI Status ( pdf )