NavigatieNavigatie
 

 wat doen wij
Reacties Bladzijde 11
Reacties Bladzijde 11
Warme deken Amsterdam dichtbij Pluspunt en Roelofarendsveen BEST VACATION OF ALL TIMES


Warme deken
03 Sep 2013
Ontzettend bedankt voor de mooie week die wij mochten hebben in Amsterdam. Wij zijn naar Amstel Glorie geweest. Een heel mooi en comfortabel huisje. Heel hartelijk onthaald. Wij vielen met onze neus in de boter, het tuinencomplex bestaat dit jaar n.l 60 jaar. Hele fijne feestavond gehad en op zondagochtend een ontbijt met 70 andere mensen. Wat een hartelijke mensen wonen daar op het tuincomplex. Enorme fijne week gehad. Duizend maal bedankt


top
Amsterdam dichtbij
05 Aug 2013
Je woont in het meest chique huisje van de hele volkstuin, die enorm groot is. Je hebt absoluut fietsen of een auto nodig, tenzij je heel erg graag loopt, want de tramhalte is nogal ver weg. De tuin is prachtig en desgewenst mag je onkruid trekken en sproeien.
Er vliegen parkieten, naast onze Nederlandse vogels.
Helaas zijn er veel muggen, dus neem beschermende maatregelen.
Met fiets en tram kun je heel Amsterdam verkennen.
Er zijn nu 2 fietsen.


top
Pluspunt en Roelofarendsveen
21 Aug 2012
Wij zijn met 7 personen een weekje in de Zonnemolen in Roelofarendsveen geweest via Rita's Reisburo. Het was een heerlijke week. Via de schuifpui en een paar stappen direct het water in, voetballen of lekker een stuk fietsen in een prachtige, rustige omgeving.

Kortom, we hebben een fantastische vakantie gehad en namens
stichting Pluspunt nogmaals hartelijk dank voor dit aanbod.


top
BEST VACATION OF ALL TIMES
01 Aug 2012
WE ENJOYED EVERY MOMENT OF OUR VACATION IN ROCKANJE......
VIVA RITA'S REISBUREAU FOR MAKING A BIG CHANGES IN OUR LIVES. WE REFLECTS OUR MIND BACK IN THE DAYS OF OUR EARLY LIVES IN OUR COUNTRY SIERRA LEONE, WHEN IT WAS VERY VERY PEACEFUL.


top