NavigatieNavigatie
 

 wat doen wij
Reacties Bladzijde 5
Reacties Bladzijde 5
Genoten in Elim Vakantie in Elim Genieten in Elim vakantie in Harfsen


Genoten in Elim
07 Aug 2017
Wij hebben echt genoten van onze vakantie in een huisje in Elim. Het huisje is van alle gemakken voorzien. Op loopafstand is er een supermarkt. Maar ook dichtbij is er een strandje met speeltoestellen. Of een meer waar je kan vissen. Ook kan je heerlijk door de bossen wandelen. Op aanvraag werden wij van het station gehaald en weer gebracht. Heel erg bedankt Hans , en Anneke en Piet maar ook Rita's reisbureau. Christin & Cynthia


top
Vakantie in Elim
07 Aug 2017Het was een super leuke week. Omdat het huisje voorzien is van alles wat je echt nodig hebt. Omdat het zo afgelegen ligt kom je echt tot rust. Op loopafstand 15minuten is een strandje met speeltoestellen. Ook het bos is een echte aanrader voor natuurliefhebbers. Er is ook een vis meer voor de vissers onder ons. Het dorp heeft een supermarkt dat niet duur is en je loopt er 15 minuten over. Helaas lukt het mij niet om foto's mee te sturen. Wij konden op aanvraag van en naar het station gebracht worden. Super handig omdat ik geen auto nog rijbewijs bezit. Echt een super service. Het huisje heeft een t.v met kastje waarop er veel zenders zijn te ontvangen voor als het regent super handig.


top
Genieten in Elim
03 Aug 2017Wij hebben het ontzettend naar ons zin gehad bedankt voor alles de kinderen hebben genoten.

Jwan.


top
vakantie in Harfsen
03 Aug 2017
Gisteravond ben ik bij de Fam. langsgeweest.
Zij hebben mij eerlijk verslag gedaan van hun vakantie week.
Jammer genoeg hebben ze van zaterdag tot woensdag constant regen gehad en hebben daardoor weinig kunnen ondernemen.
Maar daarna knapte het gelukkig op en hebben ze genoten van de natuur en hebben heerlijk gewandeld.
Ook zijn ze een paar keer naar Deventer geweest.
Ze hadden enorm leuke buren die hun ook met de auto hebben meegenomen een aantal keer.
De kinderen hebben lekker gezwommen in het meer en ze zijn iedere dag naar de dieren in het dierenparkje op het terein geweest.
de BBQ die er stond hebben ze dagelijks gebruikt en voor hen was dat het ultieme vakantiegevoel,
De caravan vonden zij niet groot maar wel gezellig.de dametjes durfden alleen niet in de hoogslaper dat was een beetje eng.
Het algehele gevoel was heel goed en ze hebben er enorm van genoten en zijn jullie enorm dankbaar voor de mogelijkheid dat ze er een week uit konden.via jullie.

Marianne Kik


top