NavigatieNavigatie
 

 wat doen wij
Reacties Bladzijde 9
Reacties Bladzijde 9
geluk zit niet in het grote Chaillon frankrijk Landgoed de Moeren Zundert Texel


geluk zit niet in het grote
14 Nov 2014
Ervaring met Rita's Reisbureau 2014

In het voorjaar werd mij gevraagd om eens te kijken naar mogelijkheden om voor iemand met een krappe beurs een vakantie te regelen. Na wat surfen op het internet, kwam ik bij Rita's Reisbureau terecht.

Telefonisch contact gezocht en prettig te woord gestaan. Per omgaande werd mij het boekje met vakantieadressen toegestuurd. Met Mevrouw M. een alleenstaande moeder met 4 dochters, die al heel wat voor de kiezen heeft gehad en nog nooit op vakantie was geweest, een keuze gemaakt.

De eerste keuze viel af, daar er maar 4 personen in de caravan konden verblijven. Alternatief was snel gevonden en eind juli werd het gezin door vrijwilligers van en naar het vakantieadres vervoerd.

Bij terugkomst bleek het gezin een geweldige week gehad te hebben. Moeder zei: 'ik ben een ander mens, want ik heb vakantie gehad' Ode aan de mensen die belangeloos hun vakantieplek beschikbaar stellen en ode aan Rita's Reisbureau, die deze vakanties voor mensen met een krappe beurs, mogelijk maakt.

Ik hoop dat ook volgend jaar weer meer mensen gelukkig kunnen worden gemaakt met een vakantie, voor velen van ons iets heel normaals, maar voor een groot aantal mensen een wens, die ze uit eigen middelen, niet kunnen betalen.

Heike Blok

Diaken PKN Gouda


top
Chaillon frankrijk
17 Sep 2014Wij gaan naar Frankrijk en komen nooit meer terug,wij gaan naar Fraaaaaankrijk, oh dit was genieten,natuurlijk moesten we eerst even wennen maar de rust en de heerlijke omgeving en dan hebben we het nog niet over de mensen die hun uiterste best deden om het naar ons zin te maken,wij hadden wel het geluk dat wij door hetc wijkpastoraat gehaals en gebracht werden,bedankt Bärbel.. ja het was top. Kitty, Linda en Jaylina Evi.


top
Landgoed de Moeren Zundert
17 Sep 2014Wij hebben (drie vriendinnen) hier een hardstikke fijne vakantie gehad .in dit prachtige huis gelegen midden in de mooie natuur,en dat alles met een lekker zonnetje,en moet ik eens wat zeggen,ik heb de t.v. niet eens gemist.Nog heel hartelijk bedankt. Marianne,Karin en Joke.
p.s. nog bedankt voor het halen en brengen van de rolstoel wat een service.


top
Texel
14 Sep 2014We hebben een heerlijke week gehad op Texel, in het Leeuwwitje. Genoten van de omgeving, de mensen en de buitenhaard. Prachtig eiland. Een echte aanrader! Zowel voor de rustzoeker als mensen die wat meer van gezellige drukte houden. Wat voor ons belangrijk was is de toegankelijkheid. Texel is zeer goed toegankelijk voor mensen met een handicap. Parkeren is goed geregeld. Zelfs het strand is op drie plaatsen te bereiken tot aan de vloedlijn!


top