NavigatieNavigatie
 

 eigenaren accommodaties
Sponsoren
Sponsoren

Voor € 50,- kunt u één gezin een week vakantie laten vieren.
 

U heeft geen huisje, maar wilt toch helpen?
Dat kan bijvoorbeeld door vakanties te adopteren. Hoe gaat dat?

 

Mensen die via de Stichting Rita's Reisbureau op vakantie gaan betalen daarvoor een eigen bijdrage (maximaal € 50,- per gezin). Deze bijdrage gebruiken wij voor verschillende zaken, zoals reiskosten, soms het huren, de organisatie van Stichting Rita's Reisbureau, de jaarlijkse reisgids.

 

Maar voor een aantal gezinnen geldt deze eigen bijdrage als een belemmering om op vakantie te gaan. Rita wil ook graag deze gezinnen op reis kunnen sturen, en zoekt hiervoor sponsoren. Kerken en particulieren kunnen een vakantie adopteren.

 

Meer informatie?
Stuur een e-mail naar info@ritasreisbureau.nl .

 

U kunt ook direct € 50,- euro overmaken op:

Rekeningnummer:            

NL09TRIO0198088426                         

Ten name van:

Stichting Rita,s Reisbureau.

Onder vermelding van: Rita Vakantiesponsor

 

Fondsen
Stichting Rita's Reisbureau heeft van de volgende fondsen dit jaar financiële ondersteuning ontvangen:

 

15-01-2016..        zomaar een idee ????

 

Dit werd in mijn handen gedrukt met een briefje erbij en daar stond het volgende op: Meestal geef ik  een vol boekje aan de voedselbank,maar deze keer  twee voor jou (Rita)

                      .N.N.

                               

 photo _VSC6835aa.jpg

 

Ik zou zeggen goed voorbeeld doet goed volgen.

 


Misschien een idee voor U?


Op woensdagavond 7 januari 2015 reden Bas en Bas naar Langeraar, alwaar wij waren uitgenodigd om symbolisch een geldbedrag in ontvangst te nemen dat de Clara en Franciscus federatie in een speciale collecte had opgehaald. Wij werden daar zeer warm ontvangen en hopen deze warme band zeker aan te houden, maar toen het eenmaal zover was om het bedrag in ontvangst te nemen, stond ik echt even met een mond vol tanden, er is een bedrag groot € 2708,= opgehaald. Hier zijn wij natuurlijk ontzettend blij mee en gaan wij voor veel mensen leuke dingen doen, nogmaals heel heel hartelijk dank voor deze mooie actie.

 

Ook in de lokale media is de speciale collecte van de Clara en Franciscus Federatie voor Rita's Reisbureau vermeld: zie rtvlokaal.nl en dichtbij.nl/alphen